.


.

.

TuuliHelmi kirjat Runotalon voimakorttikaupassa

TuuliHelmen käsintehtyjä kirjoja voit tilata Runotalon voimakorttikaupasta. Kirjoja myös tilauksesta toiveidesi mukaan. Soita 040 5936589 tai laita sähköpostia terttu@tuulihelmi.net.

maanantai 15. helmikuuta 2016

UUDEN VUODEN TUULET PUHALTELEVAT.....

Valoa, lämpöä, energiaa, varjelusta. 


TuuliHelmen kirjakamarissa on herätty kevätauringon myötä uuteen eloon. Heräämistä auttoi suuresti iloinen ryhmä  Seinäjoen  Kalevalaisia naisia jotka tulivat tutustumaan kirjakamarin toimintaan. Kirjojen tekemisen monimuotoisuuteen sekä myös Kalligrafian maailmaan ja RunoTalon runoista löytyi lisää tunnelmaa.  Lämpimät kiitokseni heille ihanasta " Tupari" illasta.

Uusia tuulia puhaltaa myös kirjojeni myyntipaikan suhteen. Seinäjoen keskustassa on viehättävä persoonallinen Sisustuskahvila
Ruufus ja olen neuvotellut kirjojeni jälleenmyynnistä heillä.Tarkoituksemme on saada asiat kuntoon huhtikuun puoleenväliin mennessä, tämä näin ennakkotietona kirja-asiakkailleni.

Kirjojen tekemisen ohessa korjaan myös kirjoja, sidos ja arkkilehtivaurioita. En konservoi, se on aivan eri asia, korjaan siis sen  käyttökelpoiseksi ja lisään näin kirjan käyttöikää. Kirjathan ovat omistajilleen rakkaita ja kätkevät paljon arvokkaita muistoja sukupolvelta toiselle, niiden jatkuvuutta auttaakseni  teen kirjan mahdollisemman ehjäksi.

Toivotan Teille ystävät ja asiakkaani  erittäin hyvää alkanutta vuotta ja paljon kevätauringon paistetta.

TuuliHelmen kirjakamarissa  
                     15 päivänä helmikuuta 2016
                                             Terttu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos tervehdyksestäsi!