.


.

.

tilausohjeet

Voit tutustua kirjoihin klikkaamalla marginaalissa oikealla olevia kirjakuvia ja tilata mieluisan kirjan itsellesi tai lahjaksi: Soita 040 5936589 tai laita sähköpostitse terttu@tuulihelmi.net kirjan nimi ja yhteystietosi. Saatuasi vastausviestini maksat kirjan etukäteen tililleni Nordea FI12 1140 3000 422819. Postitan kirjan heti maksun saavuttua. Toimituskulut ja alv 24% sisältyvät kaikkiin hintoihin. Kirjoja myös tilauksesta toiveidesi mukaan!

maanantai 15. helmikuuta 2016

UUDEN VUODEN TUULET PUHALTELEVAT.....

Valoa, lämpöä, energiaa, varjelusta. 


TuuliHelmen kirjakamarissa on herätty kevätauringon myötä uuteen eloon. Heräämistä auttoi suuresti iloinen ryhmä  Seinäjoen  Kalevalaisia naisia jotka tulivat tutustumaan kirjakamarin toimintaan. Kirjojen tekemisen monimuotoisuuteen sekä myös Kalligrafian maailmaan ja RunoTalon runoista löytyi lisää tunnelmaa.  Lämpimät kiitokseni heille ihanasta " Tupari" illasta.

Uusia tuulia puhaltaa myös kirjojeni myyntipaikan suhteen. Seinäjoen keskustassa on viehättävä persoonallinen Sisustuskahvila
Ruufus ja olen neuvotellut kirjojeni jälleenmyynnistä heillä.Tarkoituksemme on saada asiat kuntoon huhtikuun puoleenväliin mennessä, tämä näin ennakkotietona kirja-asiakkailleni.

Kirjojen tekemisen ohessa korjaan myös kirjoja, sidos ja arkkilehtivaurioita. En konservoi, se on aivan eri asia, korjaan siis sen  käyttökelpoiseksi ja lisään näin kirjan käyttöikää. Kirjathan ovat omistajilleen rakkaita ja kätkevät paljon arvokkaita muistoja sukupolvelta toiselle, niiden jatkuvuutta auttaakseni  teen kirjan mahdollisemman ehjäksi.

Toivotan Teille ystävät ja asiakkaani  erittäin hyvää alkanutta vuotta ja paljon kevätauringon paistetta.

TuuliHelmen kirjakamarissa  
                     15 päivänä helmikuuta 2016
                                             Terttu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos tervehdyksestäsi!