.


.

.

tilausohjeet

Voit tutustua kirjoihin klikkaamalla marginaalissa oikealla olevia kirjakuvia ja tilata mieluisan kirjan itsellesi tai lahjaksi: Soita 040 5936589 tai laita sähköpostitse terttu@tuulihelmi.net kirjan nimi ja yhteystietosi. Saatuasi vastausviestini maksat kirjan etukäteen tililleni Nordea FI12 1140 3000 422819. Postitan kirjan heti maksun saavuttua. Toimituskulut ja alv 24% sisältyvät kaikkiin hintoihin. Kirjoja myös tilauksesta toiveidesi mukaan!

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

VIISAS ELÄMÄ MESSUT JA KOHTAAMISIA


        Syksyistä kirjavarastoani.


Kiitos kaikista ihanista kohtaamisista messuilla.  Kiitokseni ovat myöhässä, kun sairastuin tuli tauko kaikkeen tekemiseen. Kirjani saivat paljon hyvää palautetta ja osa löysi uuden kodin joten KIITOS. Ne ovat lähdössä nyt verkkokauppaan joten toivon teidän löytävän sieltä  kirjat jotka tuntuivat mieluisilta ja omilta.

On mukava muistella teidän ajatuksianne  kirjoistani ja myös mielenkiinnostanne niiden tekemistä kohtaan.    VIELÄ TIEDOKSENNE !

 Tällä hetkellä kaikki Karkki ja Ilo kirjat ovat myynnissä Lauhansarven ravintolassa Isojoella, joten kotivarastossani ovat RunoTalon Voimapuutarhakirjat pienempiä. Sivuillani on kuvia pienistä kirjoistani ja ajattelin siksi kertoa miksi niitä ei ole kaupassa, kun ehdin valmistan myös kotivarastoon.
Lapset pitävät kovasti karkkikirjasta ja aikuisetkin tallentavat  hetkien ajatukset talteen pikkuisen kirjan kätköihin muistoiksi. Siksi nekin kirjat ovat löytäneet oman paikkansa.

 Isojoelta löytyy myös erikokoisia ja erilaisilla kansikankailla päällystettyjä kirjojani, joten muistakaa poiketa Lauhansarven ravintolassa kun siellä päin kuljette.  Suunnatkaa askeleenne matkamuistohyllyn luokse, sieltä löytyvät käsin valmistetut kirjani, persoonalliset lahjat itselle ja läheiselle. Arjen ja juhlan tarinoiden, muistojen talletamiseksi.  


Seuraaviin kohtaamisiin !
 Terveisin ja Hyvää syksyn alkua toivotellen 
TuuliHelmen  Kirjakamarista   Terttu  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos tervehdyksestäsi!