.


.

.

tilausohjeet

Voit tutustua kirjoihin klikkaamalla marginaalissa oikealla olevia kirjakuvia ja tilata mieluisan kirjan itsellesi tai lahjaksi: Soita 040 5936589 tai laita sähköpostitse terttu@tuulihelmi.net kirjan nimi ja yhteystietosi. Saatuasi vastausviestini maksat kirjan etukäteen tililleni Nordea FI12 1140 3000 422819. Postitan kirjan heti maksun saavuttua. Toimituskulut ja alv 24% sisältyvät kaikkiin hintoihin. Kirjoja myös tilauksesta toiveidesi mukaan!

lauantai 9. toukokuuta 2015

Kirjani matkalla messuille
Terveiseni täältä  TuuliHelmen kirjakamarista !

Olen  edellisten viikkojen aikana pyöritellyt käsissäni erilaisia papereita, pahvia, kankaita, helmiä ja lankoja sekä neulaa lankojen kanssa. Näistä materiaaleista on syntynyt uusia kirjoja.
Jokaisen kirjan valmistuminen tuntuu aina äärimmäisen hyvältä.  Siinä hetkessä ajattelen myös kirjan tulevaa omistajaa.  Sitä, mitä kirjan kansien kätköön elämän varrelta matkasta jälkeen jää.
Kirjoitettu muistijälki antaa aina lukijalleen syvimmän yhteyden sen kirjoittajaan. Ainakin itse olen sen kokenut vanhoja kirjeitä lukiessani.
Tavalliset jokapäiväiset arjen asiat, ilot ja surut.  Pienet ja suuret elämän muutokset asettuvat  janalle jossa tulee tunne että elämä on yhtäkaikki samanlaista aikakaudesta riippumatta.
Tätä tavoittelen kirjoillani,   muistoja kansien väliin meidän ajastamme.


Seuraavaksi muutama kuva uusista kirjoista, jotka yhdessä varastossa olevien kirjojeni  kanssa lähtevät mukaani Kehon -ja Mielen messuille Parkanoon,  etsimään omaa uutta omistajaa ja kotia.Miniatyyrikirjojen materiaalia vailla kansitusta. Tämä on yksi vaihe kirjojeni valmistuksessa.
Värilliset ovat  Karkki - kirjojen arkki-aihioita ja valkoiset kuuluvat Ilo kirjoille.


Karkki kirjoja valmiina messumatkalle.

Tässä ovat Ilo- kirjat
Miniatyyrikirjojen koko pitää olla alle 100x100mm, että sitä voidaan kutsua kyseisellä nimellä.
Vuodenaikakirjat

Ovat klassikko tuotteissani ja saaneet monta ystävää. 
 Uskon että ne ovat tallentaneet paljon ihania muistoja.
Koko on 175x258
Tässä olemme paremmin näkyvissä.Me olemme Kaveri -kirjoja.


Tässä kirja tervehdykseni,
Viikon päästä  messuilla tavataan.


Lämpimin Terveisin TuuliHelmen kirjakamarista / Terttu
2 kommenttia:

  1. Onpas ne ihania! Varsinkin tuo sininen karkkikirja, missä on nuita pöllöjä. Terveisin:Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuhat kaunista kiitosta tyttäreni, pöllöthän ovat olleet sinulle aina mieluisia jo pikkutytöstä saakka. Isosiskon luota terkuin äiti

      Poista

Kiitos tervehdyksestäsi!