.


.

.

tilausohjeet

Voit tutustua kirjoihin klikkaamalla marginaalissa oikealla olevia kirjakuvia ja tilata mieluisan kirjan itsellesi tai lahjaksi: Soita 040 5936589 tai laita sähköpostitse terttu@tuulihelmi.net kirjan nimi ja yhteystietosi. Saatuasi vastausviestini maksat kirjan etukäteen tililleni Nordea FI12 1140 3000 422819. Postitan kirjan heti maksun saavuttua. Toimituskulut ja alv 24% sisältyvät kaikkiin hintoihin. Kirjoja myös tilauksesta toiveidesi mukaan!

keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Uusin kirjani Olen siinä hiljaa

                                                                       

Terveiseni kaikille kirjani tunteville ja
teille jotka olette niihin vasta tutustumassa !TuuliHelmen kirjakamarissa on syntynyt uudenlainen kirjasarja, jonka nimi on ITSELLISET.

Tähän sarjaan on valmistunut jo kaupassa oleva Narsissi kirja. Uuden kirjani nimi on Olen siinä hiljaa .Nimi muodostuu RunoTalon runosta joka valloitti minut täydellisesti, jotain tälläistä minäkin olen puiden maailmasta kokenut.Lapsena oli tapahtuma jossa ainoan kerran uhmasin isääni, olin noin 8 vuotias. Tulin kylästä kotiin ja tyrmistyin täydellisesti, pihamme kaksi suurta haapaa makasivat pitkin pituuttaan pihassa. Mitä on tapahtunut ja miksi ? Pahempi oli kun ymmärsin, että isä oli ne kaatanut. En muista mitä isälle sanoin, mutta törmäsin tupaan ja mammalle satoi kysymyksiä. Vastaus ei minua miellyttänyt, vaikka tarpeen ymmärsin, ne tarvittiin kuopan niskoiksi. Kaipasin haapapuiden lehtien ihanaa musiikkia jota kuuntelin. Joen rannalla kuljeskeli surullinen tyttö. Kotitonttini on vielä olemassa ja nyt siellä on todella isoja haapoja, vain harvoin voin niitä kuunnella. Täältä se alkoi, en toki ymmärtänyt miten paljon ne elämässäni tulevat minulle merkitsemään.

Sen vuoksi myös kirjoissani kirjanmerkissä on puuhelmiä.


Palaan kirjoihini. Olen siinä hiljaa on iso muistikirja jossa, runo on alkuperäisesti käsin kirjoitettu ja sitten tulostettu. Runoarkit on liimattu erillisellä suojaavalla välilehdellä kolmelle ensimmäiselle sivulle. Kuvista selviää lisää. Kirjan valmistus on aina tapahtuma, jossa koko ajan on tehtävä kaikki asiat mahdollisemman hyvin. Jos ote on lipsunut se näkyy lopputuloksessa. Olen onnellinen tästä kirjasta. Toivon sen syntyvän vielä täydellisempään kukoistukseen tulevan omistajan käsissä ja täyttyvän  elämän tarinoista arjessa ja juhlassa.
Tämä uusi kirja on tulossa myyntiin viikolla 17.

Lämpimin terveisin TuuliHelmen kirjakamarista / Terttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos tervehdyksestäsi!