.


.

TUULIHELMEN TERTTU


TuuliHelmi - kirjoja ja kirjoituksen helmiä sinulle!MINUN TARINANI
    

Alku oli, koululuokan matka Turun linnaan. Opas oli taitava kertoessaan kirjojen kuvituksista ja siitä lähtien haaveilin joskus osaavani edes jotain sen tapaista. Aika kului ja vasta v.2006 onnistuin aloittamaan kalligrafian opiskelun. Sitä ennen  elämässä oli kapeita ja leveitä polkuja, eikä niistä aina ollut helppo jatkaa eteenpäin. Perheeni on ollut ja on kuitenkin parasta, itse olen yksinäinen lapsi, joten olen osannut sitä arvostaa.

Olen aina pitänyt runoista. Ne ovat olleet useasti jo voimavarani arjen keskellä. Vuonna 1988 syksyllä monien erilaisten menetysten jälkeen tyttäreni lähetti minulle runon. Sen nimi oli Uusi Aurinko. Luin ja itkin.Tunnetilaa on vaikea selvittää, mutta tunsin hyvin vahvan tunteen että elämä kantaa, se jatkuu niin minun kuin läheistenikin kohdalla. Tästä alkoi voimaa antavien runojen matka minun päiviini ja siitä alkoivat RunoTalon runot minun elämässäni.

Vuosia vierähti ja tyttäreni Sarin kanssa mietimme että runot ovat auttaneet meitä joten niistä voisi olla lohtua ja iloa myös muillekin. Miten sen voisi tehdä? Runot kirjoihin tietenkin, mutta kirjoja täytyy tehdä.  Päätimme että minä opettelen kirjan tekemisen. Onneksi en tiennyt mitä tulin luvanneeksi, vuosi oli 2002. Kirjani alkoivat syntyä monien erehdysten ja kantapään oppimisen kautta. Näin tulivat elämääni runot ja kirjat.

Olen saanut Sarilta käyttöoikeuden runoihin niin kirjoitettuna kuin myös lausuntaesityksinä. Kiitos ihanat ihmiset, jotka jo olette löytäneet kirjani ja te joille olen voinut esittää RunoTalon runoja. RunoTalon runot  ovat jo kulkeneet omaa tietään ja omalla tavallaan maailmalle.

Vuonna 2012 jäin eläkkeelle ja nyt olen voinut paneutua kirjojen ja tekstien tuotekehittelyyn enemmän. Kirjojeni tuoteperheeseen on syntynyt monenlaisia kaveruksia ja uudet erilaiset sekä vanhat klassikot odottavat tekemistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos tervehdyksestäsi!